Google+

Game of Thrones – 3×04 “And Now His Watch is Ended”

5

May 8, 2013 by Indru


Westeros, you are fucked!

Westeros, you are fucked!

Episodul 4 a fost episodul schimbărilor și al întorsăturilor de situație. Situația cea mai întoarsă a experimentat-o Kraznys, când i-a întors Dracarys creierii pe dos.

Era evident că Dany știa Valyriană, prea stătea ea așa și-l privea cu coada ochiului când o făcea ăla curvă (jocul de cuvinte e accidental). Asta pentru cei care n-au citit cărțile. Ceilalți știau deja oricum.

În concluzie, lecție de viață pentru Ser Jorah și Ser Barristan, care s-au învățat minte în a nu mai pune la îndoială intențiile și acțiunile reginei lor, Milfa Dragonilor. La urma urmei, cuvântul Milfei e literă de lege.

Varys a fost omul episodului, în opinia mea, prin relatarea evenimentelor tăierii lui. Contrar așteptărilor multora, nu s-a întâmplat în timpul unei mahmureli. 😀 Zicea cineva că n-ar avea încredere într-un om fără ouă. Mateinho? Păi ia să gândim logic:

Deci aici îl ții pe Bieber? Pfuaaaiii, ce pute...

Deci aici îl ții pe Bieber? Pfuaaaiii, ce pute…

Omul cu ouă: evident activ sexual (până la o anumită vârstă, care de obicei e destul de târzie, că unii bărbați pot face copii și la 90 de ani, vezi tatăl lui Julio Iglesias de exemplu – mai cunosc eu pe unul de nouăzeci-și, care are o gagică de treizeci-și, dar nefiind persoană publică nu pot să-l dau drept exemplu, dar ideea e că există)

Omul fără ouă: evident inactiv sexual.

Deci ăla fără ouă nu mai poate fi „persuadat” de femei în niciun fel. Nu-l impresionează. Deci nu vor putea stoarce informații de la el, de exemplu. 😉 Nici nu-l vor putea distrage. Deci acel om când își va seta un target, va avea mai puțini factori perturbatori în cale decât unul cu ouă. Deci dacă îi câștigi prietenia, poate fi de încredere. Singura problemă e doar cum faci să i-o câștigi. 😀 Și cum îți dai seama că i-ai câștigat-o.

joffree

Teleenciclopedia: Aici vedeți prădătorul cum își privește viitoarea victimă anticipând momentul când o va mânca. Când o va mânca în fund și va face o greșeală, ca s-o maltrateze regele bolnav mintal.

Sunt încă dezorientat în privința lui Theon. Puștiul ăla tânăr care s-a făcut că-l salvează vrea să fie Ramsay? Cred că lălăie treaba ca să ajungă cu el cum trebuie în sezoanele următoare, să ajungă să corespundă cu cărțile viitoare. Știu eu?

 

Titlul episodului a venit de peste Zid, mai precis a vrut să accentueze moartea lui Jeor Mormont. „And Now His Watch Has Ended”. Ironic, având în vedere că marele moment al episodului l-a făcut Daenerys, și nu Jeor. Partea de dincolo de zid este transpusă foarte plictisitor în film, nu mă entuziasmează absolut deloc, pe când cea cu Daenerys e intensă la maxim. În carte era cam invers. 😀

 

Serios, nici un joc de cuvinte cu „Talk to the hand” din partea lui Jaime? 😀 Ar fi fost amuzant. 😛

boyyy

Bolton. Ramsay Bolton. Is it?

Da, clar, a fost recenzia jocurilor de cuvinte. Eu însă nu mai am cuvinte și trec la următoarea, care mi-e puțin mai fresh în memorie.

 

Valar Morghulis!

 

Advertisements

5 thoughts on “Game of Thrones – 3×04 “And Now His Watch is Ended”

 1. Zgoob says:

  Where is Sam the Slayer? Pentru mine, capitolele lui Sam Tarly au fost un deliciu. In serial, pur si simplu ii acorda prea putina atentie. Not cool, bro. :))
  Partea preferata a episodului a fost clar ultima, cu Dany, urmata de scena de dincolo de Zid. Pure awesomeness. A fost cam cum mi-am imaginat.

 2. raiden07 says:

  Adevarat, where is The Slayer? A ramas in continuare Ser Piggy.

 3. paul1cawinchester says:

  O sa apara episodul urmator The Slayer si probabil il vom vedea si pe Coldhands in episoadele ce vor urma =D

 4. marius says:

  Episodul 4 = Lady Olenna Tyrrel + Varys; in timp ce expertii joaka adevaratul GoT, amatorii gen Cersei , Joffrey cred ca ei stapanesc jocul dar iluzia grandoarei va face caderea mai abrupta;
  Sezonul asta actiunea de dincolo de zid a fost minimala; Jon o barat , Sam cu vaicarelile; imi place si mie Dracarys dar totusi sa vedem mai multa gheata doar e un cantec despre foc si gheata.

 5. mcgrumpy1 says:

  Episodul a fost bun, mai ales finalul insa ce ma dezamageste pe mine e ca pana acum numai Drogon a fost in centrul atentiei, inteleg necesitatea deoarece el este cel mai mare si joaca un rol mai important decat ceilalti insa
  Inafara de scena din House of the Undying, Viseryon si Rhaegal nu au aparut mai deloc, si cand apar sunt la 10 km departare.
  Da, cgi-ul e scump insa chiar as vrea sa vad cum arata cei doi acum ca au mai crescut…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 191 other followers

Altex – Oferte

Categories

Blog Stats

 • 32,259 hits
%d bloggers like this: